Om HorsePlanet
Filosofien
Softness
Undervisning og kurser
Unge heste og tilridning
Unghesteejere
Træning af heste
Centreret ridning
Rytteryoga
Trailerlæsning
Kurser
Virksomhedskurser
Priser
Kontakt
Links

Undervisning og kurser

Jeg tilbyder undervisning for både børn og voksne i form af weekendkurser, mindre hold eller enetimer.

Som hesteejer er vi vores hests primære træner i det daglige. Alle kan lære selv at træne deres hest til at reagere for fjerlette signaler fra jorden og i ridningen og  sikre, at det sker med glæde og tillid fra både hests og rytters side. 

Alle heste ønsker som udgangspunkt at samarbejde og der findes ikke "ulydige" eller  "respektløse" heste efter min opfattelse. Der findes heste, der er trænet mere eller mindre hensigtsmæssigt, og som resultat deraf udviser mere eller mindre tryghed og forståelse for de signaler, som rytteren giver i forskellige situationer.   

Når vi forstår og respekterer vores hests natur og individualitet, kan vi etablere et fælles sprog med vores hest fra jorden og i sadlen. Ved at vi som ryttere lærer at være i balance mentalt og fysisk, være vedholdende og troværdige i vores signalgivning, kan vi skabe tillid og gensidig forståelse og dermed sikre forudsætningerne for et holdbart forhold og et optimalt samarbejde.

Jeg lægger stor vægt på sikkerhed, på hestens deltagelse og glæde i arbejdet og på at arbejde med en sammenhæng mellem sind og krop. Hensigtsmæssig muskelsætning hos hesten og fysiske - såvel som mentale - forudsætninger for at kunne imødekomme rytterens krav arbejder jeg ind som en naturlig del af godt horsemanship

Kontakt HorsePlanet på tlf: 51881042 eller email: camilla@horseplanet.dk