Om HorsePlanet
Filosofien
Softness
Undervisning og kurser
Unge heste og tilridning
Unghesteejere
Træning af heste
Centreret ridning
Rytteryoga
Trailerlæsning
Kurser
Virksomhedskurser
Priser
Kontakt
Links

Rytteryoga

Jeg er rytteryogainstruktør - uddannet af Søs Fejerskov Quist, forfatteren til "I balance på hesteryg" og tilbyder kurser og individuel undervisning i rytteryoga.

Ved at lære at kontrollere både vores mentale tilstand og vores krop i samarbejdet med hesten kan vi forbedre vores ridning og samarbejde med hesten - uanset hvilket niveau vi rider på idag. Hesten er kun den ene halvdel af ekvipagen og ved at tage ansvar for vores andel i samarbejdet kan vi som regel opnå ikke bare bedre velbefindende i vores egen krop, men også se en udtalt positiv respons fra hesten.

Rytteryoga arbejder med analyse af rytteren og giver rytteren redskaber til bedre balance, centrering og opstilling. Jeg anvender yogaøvelser, åndedrætsteknikker, Balimostolen og afspændingsøvelser som del af træningsprogrammet. Behandling af musearm og uens benlængde kan indgå som led i behandlingen.

Målet er at give dig et individuelt program så netop dine fokusområder bliver tilgodeset og du ved hjælp af få og enkle øvelser kan gøre en forskel for dig og din hest.

Kontakt mig for mere information på 51881042 eller Camilla@horseplanet.dk
Kontakt HorsePlanet på tlf: 51881042 eller email: camilla@horseplanet.dk